AMCCF Talvikokous 2001 - Turku (4.3.2001)

Talven mittaan tuli nopeasti selväksi, että monesta kerhoon liittyvästä asiasta ei oltu tehty asiaankuuluvaa päätöstä kerhon ensimmäisessä kerhokokouksessa Turku-Ruissalo 2000 tapahtuman yhteydessä. Näiden asioiden joukossa oli mm. ystävyys-kerhot (kerholehden vaihto) ja kaikennäköisten oheistuotteiden myynti ja hinnastot. Joten, koska tarvetta talvikokoukselle oli, Makkosen Juha innostui asiasta ja pienen neuvonpidon jälkeen päätti järjestää sellaisen kotikaupunkiinsa Turkuun, otollisena tapaamispaikkana toimi Turun Mobilistien Swappi, josta sitten kaiken kierrettyämme siirryimme panimo-ravintola Vanhaan Kouluun, Historia kabinettiin pohtimaan kerhon asioita.

Kuvaan ehti vain osa paikalla olleista jäsenistä mutta kuvasta näkee kokouksen idylliset kehykset, eli Historia kabinetin upeat tilat.(kuvassa olleet oikealta vasemmalle Sinkkonen Karzi, Henttula Petri, Kulmala Aki, Kinnunen Tero, Kokkola Kari, Makkonen Juha)

Kokous onnistui erittäin hyvin ja kaikki asiat joista oli puhetta ollut ennen kokousta tuli käsitellyksi, ja kokouksessa nousi monta uutta asiaa esille ja ne myös käytiin läpi. Tarkempaa tietoa kokouksen annista löytyy AMCCF #2:sta. Saa nähdä nyt missä ensi-vuoden talvikokous pidetään, mutta se on ainakin varmaa, että se tosiaan pidetään. Koko tapahtuma oli kuin piristeruiske ainakin omaan projekti-intooni.

Kokouksen jälkeen siirryttiin sitten Henttulan Peten tallille, tai lähinnä ensin hänen varastolleen parikymmentä kilometriä metsään Mynämäen kohdalta. Tarkoitus oli mennä katsomaan paikanpäälle Rebel varaosa-autoa, mutta allekirjoittanutkin teki pari upeaa löytöä Henttulan varaosa-Hornetista joka oli myös paikanpäällä...

Löytöjä tehtiin ja fiilis oli loppuun asti todella mukava, vaikka paikanpäällä olikin kevyesti yli kymmenen astetta pakkasta... ;) (kuvassa Hepen läpiruostunut varaosa-Rebel, ja ahkerat termiitit sen kimpussa...;))